Welkom bij het enige open zakelijke glasvezelnetwerk
van Alphen aan den Rijn

Maak een afspraak

Interview
Nieuwe collega Mariël Wolvers: "Alphen on Fiber is écht wat ondernemers nodig hebben"

Eerder stelden we onze nieuwe verkoper Wouter Steendam al aan je voor. Maar onlangs is ook Mariël Wolvers bij ons aan de slag te gaan. Al een aantal maanden is zij als Office Manager verantwoordelijk voor administratieve zaken, maar ook voor communicatie en sales.

"Bij Alphen on Fiber heb ik een uitdagende functie gevonden die écht bij me past. Ik krijg de vrijheid om naar de bedrijfsprocessen te kijken, daar advies over te geven en om dat advies soms zelfs uit te voeren. Maar vooral het contact met de klant vind ik ontzettend leuk. Dagelijks neem ik contact op met (potentiële) klanten. Ik bepaal of de Salesafdeling contact met hen moet opnemen of dat zij op een andere manier geholpen kunnen worden. Daarnaast ondersteun ik de Salesafdeling ook door CRM-systemen bij te houden, contracten te verwerken en facturen te versturen.

Oorspronkelijk kom ik uit het communicatievak en ik studeerde Communicatiemanagement. Ik voel me dan ook geroepen om Alphen on Fiber op een goede manier bij de juiste doelgroep te profileren. Ik wil ondernemers laten zien dat de verbinding van Alphen on Fiber écht is wat zij nodig hebben: sneller internet en een super bereikbaarheid. De reacties zijn positief. Ondernemers zijn vooral enthousiast over onze flexibiliteit en de manier waarop wij met hen meedenken."

 

Terug